torsdag 8 april 2010

Nu är Vita huset klart!

En vecka före utsatt tid var huset inflyttningsklart! Det som var att anmärka på under besiktningen fixades direkt under tiden det besiktades och nu bor vi här sedan den 25 mars då det stora flyttlasset gick hit. Det känns fortfarande overkligt att huset är vårt och redan klart, det var ju alldeles nyss vi bestämde oss för Hjältevadshus.

Vi har packat upp de flesta kartongerna och njuter av att det finns gott om svängrum. Köket är det som vi uppskattar mest allihop och har redan hunnit prova på att vara många och äta i det. Vi njuter av att det finns en tillredningsdel och en sittdel och bägge är rymliga. På påskafton var våra goda grannar från sommarstugan här och vi åt god påskmiddag tillsammans och det var inte ett dugg trångt. Något mer som är skönt är att det finns två vardagsrum vilket gör att man numera kan sitta i soffan och läsa en god bok, trots att ungarna tittar på TV, eller har en massa kompisar som de ska spela TV-spel med.

Vi har även plockat byggskrot på utsidan efter byggjobbarna och kört en massa till soptippen. Imorgon kommer en mäklare hit för att värdera huset, ska bli spännande att höra vad hon tror det är värt på öppna marknanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar