tisdag 22 september 2009

Slutgiltiga val inför avropsavtalet.

Nu har vi gjort klart allt för att få ett avropsavtal och för att se vart notan på huset slutar.Vi förändrade valet av tapeter lite, eftersom det mognat fram att vi inte riktigt var nöjda med en del val vi gjort.

Vi har valt till extraisolering i väggar och golv på övervåningen, eftersom vi har barn som trakterar olika musikinstrument. Vad gör man inte för husfridens skull?

Vi har valt bort kyl och frys,samt disk- och tvättmaskin,torktumlare men lagt till ett torkskåp. De andra varorna hittar man billigare på nätet eller i vanliga vitvaruaffärer.

Vi har valt att lägga klinkers i kök, hall och i det nedre badrummet, vilket inte är standard i Hjältevadshus. Huset blir blir betydligt dyrare än utgångspriset, men grunden blir 35 000 billigare än beräknat, trots större garage/förrådsbyggnad.

Vi får hoppas att de tillval vi gjort, ger det önskade mervärdet och att vi kommer att trivas med det. Lite orolig blir man ändå, för att priset skjuter i höjden men fortfarande håller vi oss inom byggkreditivet.

Vi väntar fortfarande på kommunens nybyggnadskarta för att kunna slutställa bygglovet. Nu vill vi ju att det ska gå så fort som möjligt. Vi bara väntar på räkningen på tomten samt nybyggnadskartan. Det är inte ofta man längtar efter stora räkningar:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar